Vijverspektakel in de ban van ‘Fly to the Sky’ (Terugblik en winnende lotnummers)

ZEVENHUIZEN – De eerste zaterdag van de feestweek in Zevenhuizen stond vanaf het middaguur in het teken van plezier en gezelligheid rondom de bult nabij de vijver in het park van het lintdorp.

Dit jaar pakten de voetbalvereniging van Zevenhuizen samen met de Carbidboys uit met het nieuwe onderdeel ‘Fly to the Sky’. Maar liefst 75 deelnemers deden mee aan dit nieuw bedachte evenement.

Op een luchtband vanaf een mega grote glijbaan de bult af en gelanceerd worden een groot waterbassin in en wie als eerste de bel aantikte was door naar de volgende ronde. Een prachtig waterspektakel voor jong en oud(er).

Er werd in vier categorieën naar beneden gegleden. In de leeftijdscategorie 7-10 jaar veroverde Arwin Steenhuis de gouden plak, gevolgd door Nynke Oosterloo die naar het zilver greep. De derde prijs werd gewonnen door Kirsten van der Velde.

Zo gaf het publiek een groot applaus voor Elske Sprenger de Roover die in de leeftijdscategorie 11-14 jaar op het erepodium op nummer 1 eindigde. Het zilver werd mee naar huis genomen door haar zus Maria Sprenger de Roover en het brons werd uitgereikt aan Jurgen Wolters.

In de 15+ competitie pakte Jurjan van Esch het goud, werd Willem Timmermans tweede en ging het brons naar Bas Lammers.

In de vierde categorie werd er geschoven in de zogenoemde ouder-kind race. Samen glijden voor de snelst opgetelde tijd. In deze categorie pakten Arwin Steenhuis en Wilko Strobos het gouden eremetaal, Kirsten en Martijn van der Velde het zilver en wisten Rolf Dussel en Noa Strijker het brons mee naar huis te nemen.

Na het onderdeel ‘Fly tot he Sky’ werd het Vijverspektakel muzikaal omlijst door de The Bounty Hunters, de band van Johannes Riepma die in 2011 finalist was van The Voice of Holland en DJ Rene Kaassoufflé. Een geweldig  gezellig feestje sierde de eerste zaterdag van de feestweek in Zevenhuizen.

Tijdens het evenement werd een lotenverkoop gehouden. De winnende lotnummers zijn als volgt gevallen: blauw 337, blauw 664, blauw 515, roze 431, blauw 351, groen 983, roze 421, blauw 533, groen 402, groen 300, roze 740, roze 733, blauw 360.

De prijzen zijn af te halen bij de kantine van VV Zevenhuizen. De winnaars worden verzocht vooraf even contact op te nemen met Klaas Oenema, telefoonnummer: 06-31584881.

   
Back to top button