Ruim sportaanbod voor senioren in Leek

LEEK – Senioren in Leek kunnen vanaf nu ook weer terecht bij Fitclub Rodenburg voor de VitaalFit lessen. Er zijn meerdere damesgroepen en er is een herengroep op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Bij VitaalFit wordt gewerkt aan het soepel houden van de gewrichten, spierversterking, een goede houding bij zitten & staan en ontspanning in rust en beweging. Daarnaast worden er tips gegeven die toegepast kunnen worden bij diverse activiteiten van alle dag. Elke week is er een gevarieerd aanbod oefeningen!

VitaalFit wordt gegeven in de Rodenburghal door Astrid Cazemier en Magret Kuhl. Uiteraard is het ook mogelijk om naast VitaalFit gebruik te maken van de fitness en andere groepslessen bij Fitclub Rodenburg. Daarnaast biedt Fitclub Rodenburg ook fysiotherapie, voedingsadviezen en personal training.

Senioren zijn welkom om in september vrijblijvend kennis te maken, dit kan ook tijdens de Open Week (t/m 19 september) maar ook daarna is iedereen welkom om 1 of 2 lessen gratis uit te proberen.

Voor meer informatie kan men bellen met (0594) 740 842 of langs gaan in de Rodenburghal, dit kan elke ochtend tussen 8.00 tot 12.00 uur en in de middag vanaf 16.00 tot 21.30 uur. In het weekend is Fitclub Rodenburg open van 9.00 tot 12.00 uur.

   
Back to top button