TOLBERT – Personeel van de Rabobank in Leek heeft dinsdagmiddag de geëvacueerde bewoners een bos bloemen overhandigd vanwege de commotie en de evacuatie uit hun woning afgelopen nacht na de plofkraak op de pinautomaat.

Dit werd door de getroffen omwonenden in goede orde ontvangen en ze werden tevens namens de Rabobank bedankt voor hun begrip van afgelopen nacht. Daarnaast vragen vele mensen zich af of de pinautomaat in het dorp blijft bestaan.

Wel of geen terugplaatsing
De zwaar beschadigde automaat is vandaag na het onderzoek van de technische recherche dichtgetimmerd en later deze week zal de automaat volledig worden verwijderd. De Rabobank gaat in gesprek met enkele betrokken partijen om te kijken of terugplaatsing te realiseren is. ,,Al is de intentie voor terugplaatsing er wel, we willen eerst onderzoeken of we de veiligheid voor de omgeving kunnen garanderen” aldus de Rabobank. Tot die tijd kunnen mensen gebruikmaken van de pinautomaat bij het hoofdkantoor aan de Tolberterstraat 41 in Leek.

Lees ook: Pinautomaat aan de Oldebertweg opgeblazen door plofkraak (Video)


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com