LEEK – Sportief bezig zijn en gezelligheid combineren? Kom dan kennis maken met de tennissport. Vanaf 30 oktober begint tennisclub TC Nienoord in Leek met het aanbieden van ˜Maak Kennis Met Tennis’ lessen.

In een korte cursus van vier lessen kan iedereen heel laagdrempelig kennis maken met de sport. Onder leiding van een gediplomeerde trainer leer je de beginselen van de tennissport en kan je een balletje slaan. In aansluiting op de Albert Heijn actie om kennis te maken met diverse sporten in de regio biedt TC Nienoord een goede gelegenheid om te beginnen met tennissen.

De lessen beginnen in de week van 30 oktober 2017. Wanneer de lessen goed bevallen is het mogelijk lid te worden en in te stromen bij de winterlessen. Dankzij de ‘all-weather’ banen is het mogelijk om in Leek het hele jaar door buiten te sporten. Meer informatie is te vinden op de website van de vereniging: www.tcnienoord.nl.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com