FC Groningen on Tour bij VEV’67

LEEK – Altijd al eens willen trainen als een echte profvoetballer? Op vrijdag 27 oktober vindt FC Groningen on Tour plaats op Sportpark Oostindie in Leek. Door een samenwerking tussen FC Groningen en VEV’67 krijgen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar de kans om een dag te trainen als een prof.

De inschrijfkosten zijn €37,50 per persoon, hiervoor krijgen de deelnemers van 09:30 tot 15:30 training van verschillende FC Groningen trainers, ontvangen zij een officieel FC Groningen certificaat van deelname, een sportlunch en twee kaartjes voor de wedstrijd van FC Groningen tegen Sparta (indien u vanwege religieuze overwegingen liever geen voetbalwedstrijd op zondag bezoekt krijgt u kaartjes voor een zaterdagwedstrijd).

Meedoen?
Ben jij een jongen of meisje in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar en wil jij eens trainen als een prof? Op www.fcgroningen.nl/fc-groningen-on-tour vind je alle informatie en kun je je aanmelden, ongeacht wat je niveau of positie is en of je lid bent van een vereniging of niet. We zien je graag op Sportpark Oostindie van VEV’67 in Leek.

   
Back to top button