Hunting for Fintage dit weekend bij de Handelsfabriek in Tolbert

TOLBERT – Hunting for vintage, onderhand een begrip voor vele mensen in het Noorden en omstreken. Het is ontstaan vanuit een grote voorraad verkoop. De Handelsfabriek heeft zijn winkel in een grote fabriek met daarnaast een grote voorraad loods.

Deze staat BOMVOL met unieke vondsten uit het buitenland. Denk aan vintage, industrieel, retro, brocante en andere pracht en praal. Dagelijks wordt er nieuwe vondsten geleverd in de fabriek. Zelf gaat het team van De Handelsfabriek geregeld naar het buitenland om leegstaande fabrieken, ziekenhuizen en scholen bij langs. Elke keer als onze loods te vol raakt, organiseren wij een grote verkoop. Op dit moment is dat weer het geval!

Hunting for vintage is een leuk evenement voor jong & oud. Voor het hele gezin… hebben wij activiteiten en live muziek. Onze verkoop is opgezet door middel van onze eigen style met items met veel karakter en uitstraling. Wij geven graag advies omtrent inrichten van je woning of bedrijf.

Tijdens de Hunting for vintage is er de mogelijkheid om met je interieur vragen aan te schuiven bij een interieur styliste. Op zaterdag is Rianne Timmer-Vos, de interieur stylist van Puur Styling er en op zondag is Styling by Annemarie er om al je vragen te beantwoorden! Mocht je graag een nieuwe kleur op je muren willen maar je weet niet welke het beste bij je interieur past, dan is dit de ideale kans om advies te vragen. Handig om mee te nemen: Plattegrond, afmetingen, foto’s, (kleur) stalen.

Ook zijn aanwezig tijdens de Hunting for vintage:
– LekkerBakkie, koffie specialist die zorgt voor een vers kopje koffie tussen het shoppen door.
– De Smulcaravan, een foodtruck omgebouwd uit een Wilk Safari caravan uit 1982. Hier vind je heerlijke Franse Crêpes met keuze uit zoet of hartig.
– Bierkasteel, zij verzorgen een bierproeverij tijdens de Hunting! Heerlijk genieten van een bijzonder biertje tussen het struinen door.
– PPmangerie, een foodtruck omgebouwd uit een Citroën HY uit 1975. Hier vind je allemaal lekkernijen van biologische producten uit Drenthe.
– Annetje Soep in het Pannetje, zorgt voor heerlijke verse soep en andere lekkernijen.
– Fan-Food on Weels, maken vanuit hun mobile keuken o.a. verse knapperige Flammkuchen en zoetigheden

Wacht nog even met het poesten van je schoenen! SchoenenZaken is aanwezig en geven je de mogelijkheid om je schoenen te laten poetsen maar ook om je eigen schoenen samen te stellen en met je initialen in de schoen!

21 & 22 oktober zijn jullie allemaal welkom aan de Feithsweg 3 gelegen in Tolbert. Gratis entree voor jong & oud. Beide dagen van 10:00 tot 19:00. Wij zorgen voor leuke activiteiten, gave items, eten en drinken. Jullie zorgen uiteraard voor de gezelligheid! Wij hebben ook om de kinderen gedacht. Het schmink team zit klaar en als de kinderen geschminkt zijn, kunnen ze al hun energie eruit springen op het springkussen.

Hunting for vintage bij De Handelsfabriek.
In Tolbert, gelegen tussen Groningen en Drachten.
Feithsweg 3, 9356 AS

Evenement voor het hele gezin.
Herfstvakantie 21 & 22 oktober
Tijd 10:00 t/m 19:00
Entree is gratis.

   
Back to top button