JTV Leek opnieuw in de prijzen bij Districtsfinale Noord Nederland

LEMMER/LEEK – Op zaterdag 12 april j.l. werd in Lemmer  de Districtsfinale turnen heren van Noord Nederland gehouden.  Dit was de afsluitende finale van een serie van 3 wedstrijden die eerder in Groningen, Drenthe en Friesland werden gehouden.

Namens JTV Leek hadden maar liefst 7 jongens zich weten te plaatsen voor deze finale. In de jongste categorie (Benjamin) kwam Jasper Leijdelmeijer uit in niveau 13. Hij bereikte een 7e plaats met 107,86 punten. In de categorie Instap 13 behaalde Dion Wegerif een prachtige 1e plaats met 114,15 punten. Ook Sjoerd van Eijsden  deed mee in deze categorie en werd 5e met 110,16 punten. In de categorie Instap 12 eindigde Jarno de Jonge op een 11e plaats met 110,40 punten. In de categorie Pupil 12 greep Stijn de Haan net naast het podium met een 4e plaats (111,40 punten). Niels Palmen (Jeugd 13) overkwam hetzelfde met een gedeelde 4e plaats (106,65 punten). Wouter Doddema (Pupil 13) leek eerst, door een foutje van de organisatie, buiten de prijzen te vallen. Na een correctie van de uitslagen bleek hij echter op een mooie 2e plaats te zijn geeindigd met 113,05 punten.

Met deze districtsfinale is het wedstrijdseizoen voor deze jongens afgesloten. Vanaf nu zal er weer volop getraind worden voor de wedstrijden van volgens seizoen!

Back to top button