VEV’67 2 kampioen en promotie naar de hoofdklasse

LEEK – Vandaag is het 2e elftal van VEV’67 kampioen geworden in de 1e klasse. Door de wedstrijd tegen de Broekster Boys in Damwoude met een 1-1 gelijkspel te eindigen is promotie naar de reserve hoofdklasse verzekerd.

Na een 1-0 achterstand, werd de gelijkmaker door Marco Soeten(A-junior) op het scorebord gezet. Trainer Bernard Hulst en leiders hebben met hun team ook dit seizoen weer de titel behaald. Volgens Bernard Hulst is het kampioenschap door de gehele club breed gedragen, zowel A-junioren, als spelers uit het 1e en 3e  hebben hun bijdrage geleverd om deze promotie te behalen. De kampioenen werden door vele wachtende supporters onthaald op sportpark Oostindie, waar het nog lang gezellig bleef.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

 

Back to top button