Talentenjacht Pinksterfeesten Leek

LEEK – Sportcentrum Leek in samenwerking  met Lucas en Gea producties organiseren op de tweede pinksterdag 9  juni een grote talentenshow op het muziekpodium  bij het kermispaviljoen. Talenten kunnen hier hun kunsten vertonen, zich van hun beste kant laten zien, gesteund door goed geluid.

De artiesten kunnen rekenen op veel publiek en moeten het zien als puur genieten. Het is voor de fun en er zal geen jury zijn die commentaar levert. Wel zullen er deze middag talentscouts aanwezig van het platenlabel L & G producties, dus als iemand echt talent heeft komt er misschien nog wat leuks achterweg. L& G producties zijn vanaf 2007  verantwoordelijk voor meer dan 150 cd producties en  8  Nederlandstalige verzamelalbums en verzorgen boekingen voor diverse artiesten.

Lijkt het je leuk om op een groot podium te staan, ben je zanger of zangeres en zing je Engels , Duits,Nederlandstalig of in het Gronings, het maakt niet uit, mits je talent hebt.

Aanmelden en een demo sturen kan via [email protected].

Back to top button