Paasvuur Midwolde en Poolswijk wederom succes (Video)

LEEK E.O. – Ook dit jaar op Tweede paasdag waren er zoals elk jaar op vele plekken in Leek en omstreken paasvuren georganiseerd. Wij zijn bij Midwolde en de Poolswijk geweest voor een foto/video reportage.

Zo was er een groot paasvuur langs de Traansterweg in Midwolde georganiseerd door de Dorpsvereniging Midwolde/Pasop (DVMP) die dit jaar alweer 35 jaar bestaan. Het muzikale gedeelte werd deze avond verzorgd door Otto Roona. De bult werd rond acht uur aangestoken en onder genot van een hapje en een drankje kwamen vele mensen een kijkje nemen en genieten van de warmte.

Ook bij de Poolswijk in Nieuw-Roden was er weer een grote bult snoeiafval verzameld en maandagavond rond negen uur ontstoken. Ook daar was het een gezellige avond met publiek van jong tot oud. Ondanks dat het weerbericht voor maandagavond niet al te gunstig was is het toch erg mee gevallen en was het uiteindelijk een hele mooie avond.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl
Video: Niels de Kant & Jeffrey Wobbes

 

Back to top button