Politie zoekt getuigen diefstal fietsen en fietsendrager

LEEK – De politie is op zoek naar getuigen van diefstal van vier fietsen en een fietsendrager op de A7. Een 47-jarige automobilist uit Wolfenbuttel (D) reed vrijdagmiddag 18 april rond 12.30 uur over de A7 toen ter hoogte van Leek de fietsdrager met vier fietsen van zijn auto viel.

De man heeft hierna direct afslag Leek gepakt en de politie gebeld. Samen met Rijkswaterstaat is er direct gezocht, maar de fietsen en de fietsendrager zijn niet terug gevonden. Hieruit bestaat het vermoeden dat ze zijn gestolen kort nadat ze van de auto zijn gevallen. De politie is nu op zoek naar getuigen die wellicht informatie hebben over deze diefstal. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Politie persbericht

Back to top button