Laatste voorronde Flinke Pink op 3 mei

LEEK – Zaterdag 3 mei wordt de 4e en laatste voorronde gehouden voor het Leekster Pop- & Dancefestival Flinke Pink. Flinke Pink wordt al meer dan 25 jaar tijdens het Pinksterweekend gehouden op het openlucht Podium Nienoord in Leek en is van, oorspronkelijk 1 dag, uitgegroeid tot een 4 daags festival.

Drie avonden (vrijdag, zaterdag en zondag) wordt het programma ingevuld door deejay’s en de laatste dag, 2e Pinksterdag treden ’s middags 6 bands op!

Voor de zaterdagavond met als thema “Hardstyle” worden elk jaar enkele voorrondes gehouden in Punt 1 op Sportpark Rodenburg. Op 3 mei is de laatste, dan zullen 6 deejay’s (2 duo en 2 solo) hun kunsten achter de draaitafels gaan vertonen. Een deskundige jury zal bepalen welke deejay’s een podiumplaats krijgen op Flinke Pink 2014.

De optredende deejay’s op zaterdag 3 mei zijn Atrocious, Redeemers, Bass Addiction en B Shockz. De voorronde is gratis toegankelijk en de deuren gaan open om 20.30 uur.

Foto: De vorige voorronde werd gewonnen door Michel Reinders, DJ Xerenetox.

 

Back to top button