Feestelijke opening buitenbad Zwemkasteel Nienoord

LEEK – Op donderdag 1 mei om 10.00 uur gaat het verwarmde buitenbad van Zwemkasteel Nienoord weer open. Om 11:00 uur wordt het bad feestelijk geopend door DJ Matthijs. Ook ligt er die dag een mega Wipe Out parcours in het bad.

Tegen elkaar racen, springen en spetteren; het is op dit parcours allemaal mogelijk. Het draakje Nieno is natuurlijk ook aanwezig om de opening te vieren. Het is bovendien extra voordelig om op 1 mei met de bus naar Zwemkasteel Nienoord te komen. Dankzij een actie van Qbuzz kun je namelijk de hele dag gratis met lijn 3 van de Q-link bus tussen Groningen en Leek reizen.

Het Wipe Out parcours ligt op de andere dagen van de meivakantie (tot en met vrijdag 2 mei) van 13:00 tot 15:30 uur in het binnenbad van het Zwemkasteel. In de meivakantie worden er geen zwemlessen gegeven en gelden er andere openingstijden voor het recreatiebad en het wedstrijdbad. Kijk voor de openingstijden op www.landgoednienoord.nl

   
Back to top button