Geslaagden Zwemkasteel Nienoord april 2014

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Manon en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het Zwemkasteel terecht voor “Op weg naar zwemles”. Vanaf vijf jaar kunnen de kinderen naar de uurlessen en worden ze opgeleid voor het zwem ABC. De kosten voor de zwemlessen bedragen € 45,00 (5/10 lessen). Meld uw kind nu aan, zodat hij of zij binnenkort kan starten. Voor informatie of aanmelden, kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

 

Vrijdag 25 april

 

Zwemdiploma A

 

Danae Nadeche Tuinstra, Lotte Middelbosch, Danique Bosman, Jasmijn van Bemmelen, Rianne Bikker, Johran de Koning, Anouk Esschendal, Tristan Smilda, Milicia Stamenkovic, Julia Jozef, Omraan Reshad, Gert Burema, Annelie Bijma, Kevin Cazemier, Anna Pronk, Evelien Meeuwsen, Anouk van Duyvendijk, Mathijs de Pree, Ella Venema, Elisha Schriemer, Charlotte Huf, Isadora Bezema, Meike van den Berg, Nawale Baauch, Tigo Zuur, Rick Robin Teitsma, Djanayra Maatoke, Lotte Kuiper, Ylja Nienhuis, Noa Hagenauw, Milan Collewijn, Felck Oyvind Koole, Saskia Gaikema, Marleen Kuipers, Melody Bouwes, Nanouk van Werkhoven, Sjoerd Rozema, Jetske Steenmeijer, Cathelijne Dijkstra.

 

Zwemdiploma B

 

Jarno Kajuiter, Ilian Patrick Veenstra, Koen Cazemier, Dagmar Koopman, Jolijn Kassies, Itske kamps, Mark Bloemsma, Jojanneke Sophie Kunst, Manuel Tarmelit, Thomas Dijk, Niels Degen, Martijn van Dellen, Ruben van Dellen, Jolien Mulder, AnnickJanna Bodde, Arjan de Vries, Maurijn Bos, Sanne Aafke Willeke Veldman, Leon Wielenga, Elise Berg, Sanne Douma, Jonas Heij, Twan Bikker, Tyra Lourens.

 

Donderdag 24 april

 

Zwemdiploma C

 

Jessica Esmeralda Rebecca Reitsema, Eline Geerts, Dilan Sahertian, Nynke Oosterloo, Leon Samuel Hut, Marjolein de Vries, Jitse Vonck, Nathan van Dijk, Nynke Oosterloo.

 

Zwemvaardigheid 1

 

Lisa Kajuiter

 

Zwemvaardigheid 2

 

Iris Boer en Elisa Nieman.

   .
Back to top button