Moederdagactie op Landgoed Nienoord: gratis entree voor alle moeders

LEEK – Op zondag 11 mei is het Moederdag. Moeders krijgen die dag gratis toegang tot het Familiepark en/of Zwemkasteel als zij samen met hun kinderen Landgoed Nienoord bezoeken. Kinderen en overige gezinsleden betalen het standaardtarief.

Ook worden er die dag leuke gezinsfoto’s gemaakt in het Familiepark. Van 11.00 tot 15.00 uur is er een fotograaf aanwezig die moeders, kinderen en andere gezinsleden mooi op de foto zet.

 

Kortom, Landgoed Nienoord is de perfecte locatie om er een  gezellige en ontspannen Moederdag van te maken. Het Familiepark is de hele dag geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Het subtropisch recreatiebad van Zwemkasteel Nienoord is geopend van 10:30 tot 16:30 uur.

 

Meer informatie: www.landgoednienoord.nl

   .
Back to top button