Jongens van de zee

LEEK – Evenals vorig jaar spelen drie man: “Jongens van de Zee” op zaterdagavond 10 mei in Punt 1. Het  is een muzikale voorstelling die wordt gemaakt door Jan Kuiper (gitaar), Gert Sennema (gitaar en vocals) en Arnold Veeman (contrabas en vocals). Ze treden vaak solo op maar nu met z’n drieën.

Kijk op hun website: http://jongensvandezee.nl/ voor alle informatie foto’s en filmpje. Alle drie de musici zijn opgegroeid in het noorden van het land, in de buurt van de Waddenzee en het eindeloos veranderde landschap van het Hoogeland en de Noord-Nederlandse kwelders. Geïnspireerd door deze unieke omgeving leven en werken zij.

In mei 2014 gaan de “Jongens van de Zee” op tournee door de provincie Groningen, hierbij doen zij verschillende locaties rond de stad Groningen aan, die in meer of mindere mate een relatie hebben met de zee en het water, zo ook Leek.

Meer informatie over de musici, neem dan eens een kijkje op hun eigen websites:
• Jan Kuiper
• Gert Sennema
• Arnold Veeman

Locatie: PopPodium Punt 1 – Rodenburg 1b – Leek
Zaal open vanaf 20.00 uur. Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 10,00   Kaarten aan de zaal.

Reserveringen: [email protected] of  0594-517877

Back to top button