Landgoed Nienoord scoort bovengemiddeld in “Leukste uitje van Nederland 2014”

LEEK – Landgoed Nienoord heeft een eindscore behaald van 8,4 in de ANWB-verkiezing “Leukste Uitje van Nederland 2014”. De stemmers beoordelen Landgoed Nienoord bovengemiddeld ten opzichte van andere uitjes in Nederland en in de provincie Groningen. Landgoed Nienoord scoort vooral goed op het aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding.

Landgoed Nienoord is samen met 144 andere uitjes genomineerd voor “Leukste Uitje van Nederland 2014”. Leden van de ANWB konden tot 2 maart hun stem uitbrengen. In totaal zijn er 35.000 stemmen uitgebracht. Alle genomineerde uitjes zijn beoordeeld op de criteria prijs-kwaliteitverhouding, sfeer, personeel, aanbod en faciliteiten.

Landgoed Nienoord is erg tevreden met de beoordeling en met de vele positieve reacties. Enkele reacties van stemmers: “Mooi aangelegd en keurig onderhouden kindvriendelijk park waar ook de ouders zich niet hoeven te vervelen!” “Hele prettige, gezellige sfeer!” “Kinderen kunnen heerlijk de hele dag buitenspelen en gezellig met z’n allen zwemmen. Het landgoed ligt in een supermooie omgeving.”

   .
Back to top button