WEES SOLIDAIR, KOOP FAIR

LEEK – Zaterdag 10 mei is het World Fairtrade Day. In de hele wereld vinden acties plaats. Ook in Nederland wordt deze dag aangegrepen door Wereldwinkels om het gebruik van Fairtrade producten te stimuleren. Want het gebruik van Fairtrade producten was nog nooit zo makkelijk.

Dat betekent: wakker worden met een kop Fairtrade koffie, ’s middags een boterham met Fairtrade pindakaas en bij de borrel genieten van een eerlijk glas wijn. Bij de wereldwinkel kan je heel veel eerlijke producten kopen. Niet alleen leuk om jezelf mee te verwennen, maar ook erg leuk als cadeau voor moederdag. Zo simpel en lekker kan het dus zijn. Alle Nederlandse consumenten worden tijdens World Fairtrade Day uitgedaagd een eigen Fairtrade moment te plannen.

In Wereldwinkel Leek zijn er zaterdag 10 mei zelfs 3 Fairtrade momenten. U kunt n.l. proeven hoe lekker de koffie, de thee of de wijn is. Van 10.00 tot 12.00 uur wordt er gratis koffie geschonken. Om 12.00 uur is de thee aan de beurt en van 16.00 tot 17.00 kunt u onze wijn proberen. Ook is er voor iedereen een aardige attentie. In de Wereldwinkel in de Tolberterstraat 16-1 vindt u voor de liefste moeder een eerlijk cadeau.

   .
Back to top button