Bomvolle tent tijdens ModeSpektakel op het evenemententerrein (Foto’s)

LEEK – Vrijdagavond op de tweede dag van het TentFeest Leek festijn was het ModeSpektakel in de tent waar erg veel mensen op af gekomen zijn. Om half 8 werd de show geopend door een optreden van Jason Carlson met zijn hit Another Live.

Na de opening van Jason nam presentatrice Yvonne Coldeweijer het woord over en startte zij de modeshow. Vervolgens zijn door in totaal 114 modellen van kinderen, mannen tot vrouwen kleding, schoenen, lingerie en sieraden geshowd. Vlak voor de pauze kwam Margreet Model Management op het podium die vertelde over het worden van een model en dat als mensen interesse hadden ze zich in de pauze bij haar konden melden, als je voldeed aan een aantal eisen was het mogelijk dat je door haar gescout werd. 32 begeleiders hebben er voor gezorgd dat zowel voor- als achter de schermen alles goed verliep en 6 personen zorgden voor de opmaak van de modellen. La Passion heeft de hapjes verzorgd en Scheerhoorn de aankleding.

In totaal hebben meer dan 15 winkeliers uit Leek deze avond een deel van hun nieuwe najaarscollectie geshowd die na afloop van het ModeSpektakel ook direct gekocht kon worden want de winkels in het centrum hadden deze avond een extra lange koopavond!

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

   
Back to top button