90’s feest in kantine van de Rodenburghal op 15 april

LEEK – Op vrijdag 15 april wordt voor de derde keer Mini90`s georganiseerd in de kantine van de Rodenburghal. MINI90`s is het kleine broertje van de succesvolle MEGA90`s evenementen die drie maal per jaar gehouden worden in Leek en Tolbert.

Tijdens Pinksteren wordt het grote MEGA90`s evenement zelfs bezocht door 1500 bezoekers op Podium Nienoord. In 2014 werd de eerste succesvolle editie van Mini90`s gehouden in Café de Oude Bank. Ook vorig jaar werd de tweede editie druk bezocht in de kantine van de Rodenburghal waardoor organisatie heeft besloten dat het tijd werd voor alweer de derde editie van het gratis toegankelijke muziekfeest.

Muziek uit de 90`s is hot! De populariteit van de muziekstromingen uit de 70’s en 80’s neemt langzaam af en verschuift richting de muziek uit de 90’s, ook wel de nieuwe classics genoemd. Diverse radiostations pikken de 90’s op en ook ‘in het land’ is muziek uit de jaren 90 erg in trek. Dansbare muziek uit de 90`s afgewisseld door de grootste foute 90`s hits zorgen ervoor dat het een feest der herkenning wordt. De Leekster dj`s Mark Nauta en Mark Mozes draaien vanaf 21.30 uur de lekkerste 90`s hits en de entree is gratis.

   
Back to top button