Tiga leden, laat je stem horen tijdens de algemene leden vergadering!

LEEK – Al een tijdje speelt het binnen turnvereniging Tiga, het bestuur van de vereniging heeft van het inleencontract van trainster Odette Hamers opgezegd. Odette die al meer dan 25 jaar zeer actief is binnen de vereniging (voorheen SSS en tegenwoordig Tiga) is zeer teleurgesteld over de gang van zaken.

Odette heeft op haar Facebook account een oproep geplaatst (zie onderstaande) om zo de leden van Tiga te vragen of ze hun stem willen laten horen tijdens de algemene leden vergadering (ALV) op donderdag 20 augustus om 20.00 uur in het Sportcentrum.

Oproep namens Odette:

HULP GEVRAAGD VOOR GERECHTIGHEID

Het is onvoorstelbaar dat ik na ruim 25 jaar inzet voor de gymvereniging SSS/ Tiga Leek door het huidige bestuur zonder opgave van redenen gedumpt ben. Inleencontract opgezegd! Het bestuur heeft zich niet eens hoeven te verantwoorden voor deze actie bij het Huis voor de Sport en laatstgenoemde partij ontslaat me op bedrijfseconomische redenen. Zonder Pardon! Wie controleert het bestuur? Wie staat dit onrecht toe?

Mijn enige recht is te halen bij de leden van Tiga, die kunnen stemmen op de ALV op 20 augustus. Een meerderheid van stemmen tegen dit besluit van het bestuur kan zorgen voor het opnieuw in dienst nemen van mij en mij het recht geven van een gedegen onderzoek naar de roddels en beweegredenen van dit bestuur.

Ik krijg veel steun en ben hier heel dankbaar voor. Maar sta ik straks toch met lege handen? Mensen die mij kennen, oud-leden van Tiga, laat je hier op Facebook horen als je er ook niets van snapt.

Leden van Tiga, laat je horen en stem voor het recht. 20 augustus 20.00 uur Sportcentrum.

   
Back to top button