Tweede Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit zondag 8 juni 2014

LEEK – Op 1e Pinksterdag zondag 8 juni 2014 wordt de 2e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit verreden. Dit is een initiatief van Sportcentrum Leek. Het evenement wordt georganiseerd op het evenementen terrein in het Centrum van Leek.

In samenwerking met de Oldtimer & Classic Beurs Leek is dit weer een geweldig  Oldtimergebeuren voor Leek. Deelname is mogelijk voor auto’s en motoren van tenminste 25 jaar oud. Een tocht wordt uitgezet van ongeveer 75 km door de mooie omgeving van Leek en omstreken.

Vanaf 10:00 uur verzamelen de deelnemende klassiekers en Oldtimers zich op het evenementen terrein aan de Tolberterstraat. Om 10:30 vertrekken de auto’s  voor hun rit en om 11:00 volgen de motoren. De terugkomst van de oldtimers en motoren zal tussen 14:00 en 15:00 zijn. En zullen tot 17:00 blijven staan om het publiek de gelegenheid te geven om alle prachtige oldtimers en motoren te bekijken.

Tijdens dit evenement zijn de feesttenten op het terrein open en is life muziek aanwezig.

Aanmelding voor de 2e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit is mogelijk via onze website www.oldtimerleek.nl of www.sportcentrumleek.nl op deze sites zijn de inschrijfformulieren te downloaden. De deelnemers worden ontvangen op het terrein met koffie en koek. En onderweg wordt een koffiepauze ingelast. En bij terugkomst wordt u soep en broodjes aangeboden. De inschrijfkosten zijn € 7,50 per persoon. En natuurlijk krijgt iedere deelnemende auto of motor een herinnering aan deze rit mee.

Back to top button