Debuterend Sparta F1 kampioen

ZEVENHUIZEN – Zaterdag 10 mei speelde F1 een belangrijke wedstrijd; bij winst zou het kampioenschap behaald worden! Heel goed natuurlijk voor een nieuw team. Naast Rubin, Dennis en Michiel draaiden ook Aaron en Kyan weer hun minuutjes mee.

Waar de heren de eerste 3 wedstrijden vliegend uit de startblokken gingen door snel te scoren liet het eerste doelpunt nu bijna een hele helft op zich wachten. Er waren genoeg kansen en verdedigend werd er niet veel weggegeven maar de korf vinden was lastig tot Michiel vlak voor rust een afstandschot scoorde. In de tweede helft werd er goed samengespeeld en zelfs nieuwe dingen als een doorloopbal uitgeprobeerd. Kinea kwam bijna tot scoren maar daarna maakte Dennis er in de tegnaanval gelukkig gelijk 2-0 van, door heel beheerst te scoren. Rubin maakte de marge een geruststellende 3-0 en daarna deed Michiel nog een duit in het zakje door 4-0 te scoren.

Na het einde van de wedstrijd werden ook mede-invallers Bram vd Velde en Nathan bij de feestvreugde betrokken en werd de door de TC uitgereikte roos in ontvangst genomen, een foto gemaakt en uiteraard getrakteerd op wat lekkers. Nu nog twee wedstrijden te gaan en daarin zal het een uitdaging worden de 0 te houden en het doelsaldo van 41-0 nog wat aan te scherpen.