Scouting Nienoord  bouwt na een tegenslag weer aan hun toekomst

LEEK – Veiling Scouting Nienoord; voor ieder wat! Zoals u wellicht uit de media of anderszins heeft vernomen, is de penningmeester van Scouting Nienoord er met “de kas”, ca. € 45.000,– vandoor gegaan. Daarnaast heeft hij ons opgezadeld met een schuld van € 5.000,–.

Maar zoals het scouts betaamd, laten wij ons hoofd hierdoor niet zakken en gaan wij alles op alles zetten om uit de schuldenpositie te komen. Daarom organiseren wij in samenwerking met Hoeve Veilingen, eind mei een veiling.

Er zijn al meerdere goederen en diensten ter veiling aangeboden. Zo zal er een motor met zijspan worden geveild, meubels, gloednieuwe stofzuigers, bonnen voor een massage, dinerbonnen, een bon voor een kidsfotoshoot, een rondvlucht met een Chesna boven Leek en nog veel meer. Het is dus voor iedereen interessant om de veilingsite eens te bekijken. Wie weet zit er wat van uw gading tussen.

Natuurlijk zijn er nog meer goederen/diensten voor de veiling welkom. Dus wilt u scouting Nienoord in deze moeilijke tijd ook helpen met het beschikbaar stellen van spullen of door een financiële bijdrage, dan kunt u contact opnemen met coördinator van deze actie, de heer E. Bakker. Zijn email adres is [email protected].

Uiterste inleverdatum van spullen is 18 mei. En voor een evt. donatie kunt u terecht op www.scoutingnienoord.com

Of Stichting Scouting Nienoord, NL35ABNA0598016473, ABNANL2A

 

Scouting Nienoord biedt kinderen en jongeren een plezierige vrijetijdsbesteding.

Samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en hun leefomgeving!

Laat dit niet verloren gaan!

 

 

Back to top button