Pressplay uit Noord- Nederland behaalt 3e plek EK Hiphop

SIEGERSWOUDE/DUITSLAND – Waar heel Nederland dit weekend in de ban was van het Europees Songfestival, was het oudste demoteam van Sport- en dansschool SDM ‘Pressplay’ druk bezig zich te plaatsen voor de finale van de Europese Kampioenschappen Hiphop van de UDO-bond in Kalkar (Wunderland, Duitsland).

Zaterdag kreeg het team te horen dat ze door waren naar de finale en zondag behaalden ze de 3e plaats op het European Championship 2014!

Sport- en dansschool SDM komt uit Noord- Nederland en heeft op deze internationale wedstrijd niet alleen Nederland op de kaart gezet, maar in het bijzonder Noord-Nederland. Deze erkenning bevestigt het gegeven dat de top van de Europese danscrews zich absoluut niet alleen in de grote randsteden van Nederland bevindt.

Pressplay gaat in augustus mee doen aan de Wereld Kampioenschappen in Glasgow (22 – 24 augustus).

   .
Back to top button