Fietsclinic bij Fitclub Rodenburg op maandag 19 mei

LEEK – Maandag 19 mei organiseren Fitclub Rodenburg en Profile Wagenaar i.s.m. wielrenner René Hooghiemster  een fietsclinic. Nederland is gek op fietsen, al jarenlang zijn Nederlandse wielrenners vertegenwoordigd in het internationale wielrennen.

De Tour de France wordt gevolgd door miljoenen Nederlanders voor de tv of ze proberen een glimp op te vangen op een berg tijdens de tour. Fietsen is dan ook een hobby van vele Nederlanders. Nederland is bij uitstek een fietsland en biedt schitterende mogelijkheden voor spectaculaire tochten op de fiets.

Door middel van deze fietsclinic krijgt u niet alleen de mogelijkheid om van het fietsen te genieten, maar ook zult u de juiste fietstechnieken leren van wielrenner René Hooghiemster. Zo haalt u meer plezier en prestaties uit uw fiets, en kunt u doelgerichter trainen.

Locatie: FITCLUB RODENBURG.  Start clinic 19:00 uur.

Tijdens de clinic kunt u ook een gratis proefles CXworx  of spinning volgen.

Graag aanmelden via mail: [email protected] of [email protected].

 

De kosten voor deze clinic zijn € 5,00 euro wat volledig te goede komt voor de actie: FIETSEN VOOR EEN HUIS!

Kijk voor meer info op www.facebook.nl/fitclubrodenburg.

Back to top button