Kampioenen vv TLC

LEEK – Vrijdagavond is TLC 1 (zaal) kampioen (2013-2014) geworden van de 2e klasse 2 zaal. In Bedum werd er aangetreden tegen de enige overgebleven concurrent sv Bedum 3. In een gelijk opgaande 1e helft was het TLC dat beter & scherper was in de afronding en ook verdedigend stond TLC 1 goed. De kansen die Bedum kreeg werden met vereende krachten verijdeld. Ruststand: 0-3.

Na rust begon Bedum direct met een offensief en maakte daaruit al vrij snel de 1-3. Na dit doelpunt bleef Bedum maar doordrukken, maar de solide verdediging van TLC gaf alles en voorkwam daarmee de 2e Bedummer treffer. Maar met dit spel bracht TLC zichzelf wel in de problemen door 2 aaneengesloten tijdstraffen, maar zelfs die waren niet aan Bedum besteed. Met nog ruim 4 minuten op de klok maakte TLC 1 aan alle Bedummer illusies een einde en via hun befaamde en levensgevaarlijke counters werd Bedum in diepe rouw gedompeld. Door de 1-4 was Bedum definitief verslagen en kon het kampioenschap gevierd worden.

 

vv TLC E3 KAMPIOEN!

Afgelopen zaterdag is vv TLC E3 kampioen geworden na een zwaar bevochten 3-5 overwinning op GVAV Rapiditas E7. TLC E3 kon het beste omgaan met de barslechte weersomstandigheden, de harde wind over sportpark Kardinge en het steeds moeilijker bespeelbaar veld. Maar als er een kampioenschap op het spel staat komen er extra krachten los bij de spelers/speelsters. Na het laatste fluitsignaal was vv TLC E3 kampioen en werden er een paar buikschuivers gemaakt over het natte veld van GVAV Rapiditas. Maar geen moeder/vader die moeilijk deed om de wasbeurt! Met de alles zeggende cijfers 8 gespeeld, 24 punten, 40 doelpunten voor en 18 tegen mag je rustig spreken van een ONGESLAGEN KAMPIOEN! Bij terugkomst op het sportpark werd E3 warm onthaald en kreeg elke speler/speelster een mooie glimmende medaille omgehangen.

 

#vedettes vv TLC zaterdag 2 KAMPIOEN!

Zaterdagmiddag zijn de #vedettes vv TLC zaterdag 2 kampioen geworden na een 2-1 winst op de Wilper Boys 2. Door deze winst en puntverlies bij de concurrentie zijn de #vedettes niet meer in te halen en kon de aanwezige KNVB afgevaardigde de glimmende schaal uitreiken aan vv TLC zaterdag 2.

In een enerverende wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd en werd er op het randje van het toelaatbare gespeeld. Lange tijd stond er een 1-1 stand op het elektronisch scorebord, maar de wedstrijd werd in de 77e minuut beslist in het voordeel van TLC zaterdag 2 en werd de wedstrijd in het slot gegooid. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Berg werd er volop feest gevierd. In goed overleg met de #vedettes is besloten om de doelpuntenmakers niet bekend te maken dit in verband met eventuele transferperikelen. Er liepen namelijk een aantal scouts rond van gerenommeerde (buitenlandse) clubs die vanonder hun paraplu de verrichtingen van een aantal #vedettes nauwlettend in de gaten hielden. Dat er interesse is in een aantal spelers is al ruim bekend en een goed voorbeeld is voormalig superspits Beekie, die inmiddels uitkomt voor Curaçao United. Beekie heeft wel aangegeven graag terug te willen keren naar het natte Nederland en het gezellige vv TLC.

Afgelopen zaterdag is er een groot feest geweest in de kantine van vv TLC en was het nog lang onrustig op sportpark Rodenburg.

 

Back to top button