Zaterdag 24 mei is kinderboerderijendag op Familiepark Nienoord

LEEK – Op 24 en 25 mei 2014 vindt voor de 21e keer het Nationale Kinderboerderijenweekend plaats. Dit jaar is het thema ‘Spelen’. Familiepark Nienoord organiseert op zaterdag 24 mei diverse activiteiten rondom dit thema.

Natuurlijk is draakje Nieno op de kinderboerderij van de partij om met de dieren en de kinderen te spelen. Daarnaast kunnen de kinderen onder begeleiding van hun ouders meedoen met het Ridderspeurtochtje, een nieuwe spelactiviteit op Landgoed Nienoord. Dit is een avontuurlijke tocht van 1 tot 1,5 uur die kinderen op een speelse manier laat kennismaken met het landgoed. Dit speurtochtje is alleen op zaterdag 24 mei voor iedereen gratis.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaten kunnen tot uiterlijk vrijdag 6 juni worden ingeleverd bij het Familiepark Nienoord. De winnaars krijgen vier gratis entreekaartjes voor het Familiepark.

Kijk voor meer informatie op www.landgoednienoord.nl

 

Back to top button