Gratis e-mailservice digitaal Gemeenteblad  

LEEK – Op de website www.overheid.nl kan iedereen zich gratis abonneren op een e-mailservice met bekendmakingen. Hierin staan de berichten die ook in de papieren Infopagina in de Midweek staan en extra nieuwsberichten over uw buurt of gemeente.

Abonnees krijgen iedere week de voor hun relevante bekendmakingen uit het Digitaal gemeenteblad via de e-mail toegestuurd.

Digitale bekendmakingen

De bekendmakingen van de gemeente zijn ook te vinden door te kijken in het digitaal Gemeenteblad op https://www.officielebekendmakingen.nl. Gemeenten zijn sinds 1 januari 2014 wettelijk verplicht om hun algemeen verbindende voorschriften (verordeningen etc.) elektronisch bekend te maken.

Alternatieven

Niet iedereen heeft de beschikking over een internetverbinding. Daarom biedt de gemeente de mogelijkheid om de bekendmakingen in te zien op het gemeentehuis. Dit kan via twee computers met internetverbinding, die in de publiekshal staan. Een papieren afschrift is tegen betaling beschikbaar. Ook op andere locaties in de gemeente zijn computers beschikbaar waar u gratis informatie op kan zoeken. Dit is onder meer mogelijk in de Bibliotheek, Vredewold en Punt 1.

Back to top button