De veiling van Scouting Nienoord is een feit

LEEK – De aanmeldingen van  goederen en diensten  voor de internetveiling van de door fraude getroffen club Scouting Nienoord is afgelopen weekend bij de inbreng dagen goed verlopen. Inmiddels is door Hoeve-veilingen alle veiling objecten in kaart gebracht en vanaf 22 mei online te bekijken op hun site.

Zo wordt er een motor met zijspan, meubels, speelgoed, lampen, stofzuigers en vele bonnen geveild. Zoals massagebonnen, meerdere rondvluchten boven leek en omgeving, zeil tochtjes , rond rit op een Amerikaanse brandweerwagen en nog veel meer leuke acties om alleen of met een groep te ondernemen.Voor een ieder, jong en oud zit er zeker wel wat bij. 31 mei hebt u nog de kans om te komen kijken, bij alles wat geveild wordt. De veiling zal vervolgens daarop sluiten. De gehele opbrengst zal bestemd zijn voor scouting Nienoord. Begin maart werd deze club, enthousiaste scouts overvallen met het feit dat de inmiddels (ex) penningmeester van de 120 leden tellende vereniging jaren lang geld heeft verduisterd. Zo’n 45.000 euro aan spaargeld, wat bestemd was voor hoog nodige nieuw en verbouw van het clubhuis. Daarnaast bleek er ook nog eens 5.000 euro extra nodig te zijn om achterstallige betalingen te kunnen voldoen.

Het bestuur en al de leiding en hun leden, waren erg teleurgesteld en geschaad in het vertrouwen van de mens. Maar nu met deze actie, voelen zij bij de club veel saamhorigheid en zien en merken zij dat er toch ook nog mensen zijn met een goed en een warm hart. En dit doet hen als club heel goed. De opbrengst van de veiling moet voorkomen dat Scouting Nienoord, het jubileum van aankomend jaar, het veertig jarig bestaan niet zou kunnen vieren. Kijk daarom komende dagen op hoeve-veilingen.nl en help Scouting Nienoord met hun voortbestaan!

Back to top button