Weekmarkt Leek verhuist tijdelijk naar Pulvertorenstraat

foto 2.2LEEK  – In maart en april gaan een deel van De Dam, de Schreiershoek en de J.P. Santeeweg tegelijkertijd op de schop in het kader van de herinrichting centrum Leek-Nietap.

De werkzaamheden in deze fase duren tot halverwege mei. In die periode staat de weekmarkt gedurende tien weken op de Pulvertorenstraat bij Vredewold.

Niet parkeren in begin Pulvertorenstraat
In overleg met vertegenwoordigers van de markt is gekozen de markt op donderdagmiddag tijdelijk te verplaatsen naar de parkeerplaatsen aan het begin van de Pulvertorenstraat. Dat betekent dat in de periode van begin maart tot halverwege mei 2013 de parkeerplaatsen aan de Pulvertorenstraat de gehele donderdag niet beschikbaar zijn om te parkeren. Het betekent ook dat op de donderdagen in de genoemde periode de Pulvertorenstraat vanaf de Samuel Leviestraat en vanaf het Synagogeplein niet meer toegankelijk is vanaf 11.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds.

Synagogeplein bereikbaar via Boveneind
Het Synagogeplein is dan bereikbaar via het Boveneind. Omdat het eenrichtingsverkeer op de aansluiting met het Boveneind is opgeheven kan men het Synagogeplein ook weer via die straat verlaten.

Gemeente Leek

Back to top button