Vijf kampioenen bij vv TLC

LEEK – Vv TLC F3 Zaterdagmorgen is, onder ideale omstandigheden, TLC F3 kampioen geworden. In zevenhuizen werd de plaatselijke F1 met 3-7 verslagen en kon de kampioensvlag in TOP! Bij terugkomst op sportpark Rodenburg werd het kampioenschap met een glimmende medaille, patat en drinken, gevierd.

Ook werd er luidkeels liederen over en weer gezongen waardoor er een heerlijke sfeer heerste op het zonovergoten buiten terras. Spelers, leiders en ouders van TLC F3 van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Vv TLC D2

Zaterdagmorgen is TLC D2 kampioen geworden door met 4-1 te winnen van naaste belager Lycurgus D2 uit Groningen. De 1e helft verliep wat nerveus, maar TLC D2 kwam op een 1-0 voorsprong. Lycurgus moest winnen om ook kampioen te kunnen worden en deed er ook een schepje bovenop. Lycurgus scoorde de 1-1 en dat was tevens de ruststand.

De 2e helft een heel ander beeld. De nervositeit was overgeslagen naar de ouders langs de kant en TLC drukte en drukte waardoor Lycurgus steeds verder achteruit gedwongen werd. Halverwege de 2e helft was daar eindelijk het bevrijdende doelpunt en was de ban gebroken. Lycurgus moest een doelpunt maken en TLC kreeg de ruimte en wist dan ook nog 2x te scoren waarbij de 4e goal wel een hele mooie was.

Na het laatste fluitsignaal werden de ‘champagne’ flessen ontkurkt en werden de dikverdiende medailles uitgereikt.

Vv TLC B2

Met een 3-0 overwinning op Actief B5 is vv TLC B2 vanmiddag verdiend kampioen geworden. Na 8 gespeelde wedstrijden is de balans 24 punten en 34 doelpunten voor en 10 doelpunten tegen. Onder zomerse omstandigheden werd de wedstrijd gespeeld en al snel werd duidelijk dat TLC een maatje te groot was voor Actief en het gehele duel speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van Actief. Maciek, Tristen en Jeffrey bepaalden de ruststand op 3-0.

In de tweede helft werden er nieuwe krachten ingebracht en ging TLC B2 op jacht naar een hogere score, maar de bal wilde en ging er niet meer in. Na het laatste fluitsignaal werd het kampioenschap uitbundig gevierd.

Vv TLC zondag 5

Onder fantastische omstandigheden is TLC zondag 5 kampioen geworden van de 6e klasse 26. Met 16x winst en 1x verlies kan wel gesteld worden dat het een verdiend kampioenschap is geworden.

In de wedstrijd Annen 7 – TLC 5 werden doelpunt 112 t/m 119 gemaakt en moest er zelf 3x afgetrapt worden. Na het laatste fluitsignaal kon het kampioenschap gevierd worden. En dit is, van horen zeggen, een geweldig feest geworden.

Vv TLC VR1

Wat al een tijdje in de lucht hing werd zaterdagmiddag door vv TLC VR1 omgezet in een dik verdiend kampioenschap. Door de 6-4 overwinning op naaste belager Rottevalle VR1 is TLC VR1 ongeslagen kampioen geworden. Maar VR1 kreeg het kampioenschap niet cadeau en donkere wolken pakten zich samen boven de TLC ArenA en stond het met de rust 2-3.

Door een paar tactische omzettingen bij TLC brak het zonnetje in de 2e helft door. Binnen 15 minuten stond er een 6-3 voorsprong op het bord wat niet meer in gevaar kwam. Vlak voor tijd werd het nog 6-4, maar de tijd was op en na het laatste fluitsignaal was het tijd voor feest.

Als eerste werd de kampioenschaal uitgereikt, daarna de medailles, de ‘verplichte’ foto’s moesten gemaakt worden en toen was het tijd voor de duik in de klaarstaande Jacuzzi.