Goud voor Adonis duo op halve finale

ZWOLLE/LEEK – Op de Halve Finales voor de D- en E-lijn Acrogym, afgelopen zaterdag in Zwolle, werd het E-senioren duo Pia Havinga en Amber Nieuwenhuis met een prachtige score van       eerste, en kreeg dus het goud omgehangen!

De 17-jarige Pia en haar 9-jarige partner Amber wisten met hun prachtige oefening de concurrentie ruim voor te blijven, zodat ze zeer verdiend op het erepodium belanden. Dit betekent dat ze als hoogst geplaatsten door gaan naar de Nederlandse Finale, op 7 juni aanstaande. Ook het C-trio Riëtte Sikkema, Ilse Bakker en Lisanne Feenstrawist zich dit weekend met twee strakke oefeningen te plaatsen voor de Finale. Voor hen is die op 21 juni. De teams van Adonis Acrogym trainen er dan ook hard voor in de Rodenburghal in Leek.

Op de foto Pia Havinga en Amber Nieuwenhuis op het erepodium.

Back to top button