Vanaf morgen weer de Internationale Stoom- en Modelbouwdagen

LEEK – De Internationale Stoom- en Modelbouwdagen worden voor de 41ste keer georganiseerd op Familiepark Nienoord van 29 mei t/m 1 juni. Deelnemers uit binnen- en buitenland komen samen in Familiepark Nienoord om hun modellen aan het publiek en aan elkaar te laten zien. Het gaat hier om stoomtreinen, maar ook stoomwalsen, tractoren, boten, fietsen, in principe alles wat met stoom- en modelbouw te maken heeft.

De Internationale Stoom- en Modelbouwdagen zijn een begrip onder de stoom- en modelbouwers. Doordat er op Familiepark Nienoord met miniatuur stoomtreinen wordt gereden, is het een uitgelezen kans om juist rond Hemelvaart gasten uit de gehele wereld hier met eigen modellen over de rails te laten rijden. De locatie en faciliteiten maken dit evenement uniek, zowel voor deelnemers als voor bezoekers. Jaarlijks komen hier dan ook ongeveer 12.000 bezoekers op af.

Om de 41ste editie van de Stoomdagen bijzonder te maken, zijn de Agridagen aan het evenement toegevoegd. Naast het bekijken van oude tractoren en andere oude landbouwvoertuigen zijn er demonstraties met oude agrarische voertuigen. De bezoekers kunnen het agrarische leven van vroeger beleven en ervaren.

Entreeprijs 29 mei t/m 1 juni:
Regulier: € 9,00

* Voor abonnementhouders gratis. Entree is exclusief treinritjes. Kortingsacties (m.u.v. vrijkaartjes voor de sponsoren) zijn niet geldig.

   
Back to top button