Twee auto’s botsen op kruising Auwemalaan/Boskamp

LEEK – Rond 17:45 uur zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de T-splitsing Boskamp – Auwemalaan in Tolbert.Het leek alsof de bestuurder van de Opel vanuit de Boskamp de Auwemalaan op heeft willen rijden. Daarbij is een aanrijding ontstaan met de Renault. De bestuurster van de de Renault heeft de Opel niet kunnen ontwijken.

Een flinke schade was het gevolg. De Opel kwam na een halve draai tot stilstand op de stoep van de bushalte, waar net een bus passagier stond te wachten. De ambulancebemanning uit Roden is geweest voor een controle van de bestuurders, maar  geen van de betrokkenen is gewond geraakt. De politie heeft beide bestuurders laten blazen en de zaak afgehandeld. Berger Collewijn heeft de zwaar beschadigde auto’s afgesleept en de chauffeur van de Opel thuis afgezet. De bestuurster van de Renault kreeg een lift van de politie.

 Foto’s: Rodney Haumersen

 

Back to top button