Vrijwilligers in het zonnetje gezet op Stoomdagen Nienoord

LEEK – Op donderdagmorgen 29 mei zijn vijf vrijwilligers van Landgoed Nienoord in het zonnetje gezet. Dit gebeurde op Hemelvaartsdag tijdens de start van de 41e Internationale Stoom- en modelbouwdagen.

Fokko Dusseljee, Erik Veening, Johan Veening, Robert Stremming en  Peter de Boer hebben zich al deze jaren ingezet voor Nienoord Spoor, de Genzelbaan en de Miniatuurwereld van het Familiepark. Mede dankzij deze enthousiaste vrijwilligers wordt het mogelijk gemaakt dat er dagelijks zoveel treinen rijden op Familiepark Nienoord, en dat is zeker één van de punten die het Landgoed zo bijzonder maakt. Burgemeester Hoekstra sprak iedereen persoonlijk toe om te bedanken voor alle inzet die getoond is de afgelopen 25 jaar.

   .
Back to top button