Feestweek Tolbert opent met Beachvolleybal en QMusic

TOLBERT – Nog een kleine maand en de jaarlijkse feestweek in Tolbert barst weer los. Ook dit jaar tekent Stichting Volksvermaken Tolbert voor de organisatie. De opening is op zaterdag 28 juni aanstaande. Dan wordt in samenwerking met Sportclub Rodenburg vanaf 17.00 uur een beachvolleybaltoernooi gehouden op Sportpark Rodenburg.

Aansluitend is er feest in de Postwagen (vanaf ca. 21.30 uur) met QMusic inclusief de Foute Party. Voor het beachvolleybal kunnen teams van 4 a 6 personen zich aanmelden per email naar [email protected]. Vermeld hierbij de naam van het team, contactpersoon en telefoonnummer. Deelnamekosten bedragen €. 10,00 per team welke VOLLEDIG ten goede komt aan Stichting Leek4KiKa.

Het gehele feestweek Tolbert programma staat binnenkort op www.volksvermakentolbert.nl.

Back to top button