Succesvolle verkoop gezinswoningen De Populieren in Leek

oostindieOOSTINDIEDe verkoop van de woningen van het project De Populier in de wijk Oostindie in Leek is een succes. Inmiddels zijn 8 van de 17 woningen verkocht.

Het luxe afwerkingsniveau van de woning, de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de ligging van De Populieren blijken de succesfactoren. Met drie slaapkamers en een volwaardige zolderverdieping zijn de gezinswoningen ruim. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming en hebben allemaal een tuin op het zuidwesten.

Starterslening

Speciaal voor dit project hebben de gemeente Leek en BAM Woningbouw de handen ineen geslagen en een aantrekkelijke starterslening opgesteld. Die maakt het voor starters mogelijk  € 25.000,- extra te lenen. Door het gunstige energielabel A++ (=lage energielasten) is daarbovenop nog eens € 5.000,- extra te lenen;. Deze extra hypotheekruimte van € 30.000,-  gecombineerd met de scherpe prijs en de fraaie ligging van het project, maakt het deze huizen erg aantrekkelijk. Er is een eenvoudige rekentool ontwikkeld door de Vereniging Eigen Huis (www.eigenhuis.nl) om snel te berekenen of de aanschaf van één van de woningen mogelijk is. Belangrijk voor starters is rekening te houden met de extra hypotheekruimte van € 30.000,- De betrokken makelaars Bruining & De Reus in Leek www.bruiningdereus.nl en Thuis Nieuwbouwmakelaars www.uw-thuis.nl in Groningen, ontvangen potentiële kopers graag voor een uitgebreid adviesgesprek.
Meer informatie over De Populieren is te vinden op www.depopulieren.nl of op www.funda.nl

Gemeente Leek

Back to top button