Jetzt gehts los! Oktober Jägerfest bij Sportcentrum Leek

LEEK – Jetzt gehts los! Op zaterdag 26 oktober 2019 gaan de deuren van Sportcentrum Leek open voor de allereerste editie van het Oktober Jägerfest. We gaan tanzen und zingen met DJ Timmie Tirol, Die Geilen Mädeln en DJ D.

En wanneer je hard genoeg “Ich hab voll bock auf Jägermeister” roept dan mixen wij de brutaalste dranken met Jägermeister voor jou, natuurlijk ijskoud! De zaal wordt helemaal omgetoverd in het thema van het Oktoberfest.

DJ Timmie Tirol
DJ Timmie Tirol is met zijn 1.25 meter de kleinste DJ van Europa en inmiddels een zeer druk bezet artiest en een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. Hij is o.a. bekend van Das Coen & Sander Fest. ‘Ich bin wie du’, ‘Kartoffelsalat’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’, het komt allemaal voorbij.

Die Geilen Mädeln
Deze twee vlotte zangeressen brengen u “Schlager 2.0!” Niet in een dirndl maar in hun hippe Tiroler Hotpants weten de Brabantse Christine en de Volendamse Tamara elke feestlocatie op z’n kop te zetten. Die Geilen Mädeln brengen eigentijdse schlagers en après-ski-hits als Viva Colonia, Schuhe an, Dikke titten, Schatzi en Atemlos maar ook hosklassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde. Dertig minuten lang knallen en verrassende interactie met het publiek.

DJ D
DJ D is al 8 jaar dé DJ in Oostenrijk, bekend van o.a. Icebar Mayerhofen, Cin Cin Gerlos, Fabels Ellmau en Apres Ski Paleis Hinterglem.

Early-bird actie
Snelle beslissers kunnen extra voordelig naar het Oktober Jägerfest. In augustus worden de kaarten via VanPlan.nl aangeboden voor €5,- per stuk. Daarna kosten de kaarten € 10,- en aan de deur €12,50. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

   
Back to top button