Floorball competitiedag in Leek

LEEK – Komende zaterdag 1 april organiseert Sportclub Rodenburg een floorball competitiedag in de Rodenburghal in Leek.

Floorball is een snelle en dynamische teamsport die het midden houdt tussen ijshockey en zaalhockey. De regels van floorball zijn vrij eenvoudig, daardoor kan iedereen al snel een aardig partijtje meespelen. De kunststof sticks, de lichte plastic gaten-bal en het ontbreken van de body-check maakt floorball ook een veilige sport. De lichte plastic gatenbal gaat razendsnel over het veld. Dankzij de boarding en de eenvoudige regels zijn er weinig onderbrekingen. Een partijtje floorball is dus een prima manier om je eens lekker uit te leven.

In onze regio zijn 3 verenigingen actief met Floorball, deze clubs zijn afkomstig uit Groningen, Haren en Leek. Komende zaterdag spelen alle, ruim 20, jeugdteams van deze verenigingen in de Rodenburghal. De eerste wedstrijden beginnen al om 8.40 uur en de laatste eindigt rond 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te kijken en de toegang is gratis!

Wil je ook kennismaken met Floorball? De trainingen zijn elke donderdagavond. Kinderen tot ca. 10 jaar zijn welkom van 18 tot 19 uur, 11-13 jarigen van 19 tot 20 uur en de oudere jeugd en volwassenen trainen van 20 tot 21 uur.

Foto: In oktober 2016 werd ook al een competitiedag Floorball in de Rodenburghal gehouden.

 

   
Back to top button