Stoere vaders gezocht voor scheerfeest op Familiepark Nienoord

LEEK – Op vaderdag 15 juni zijn alle stoere vaders welkom op Familiepark Nienoord voor het jaarlijkse scheerfeest van de Scheperij! Op die dag wordt de kudde Welsh Hill Speckled Face schapen, die grazen op de landerijen van  het landgoed, geschoren. De dag wordt afgesloten met een demonstratie schapendrijven op het park.

Vaders maken kans op een les schapen scheren en ontvangen de titel ‘stoere vader’. Bovendien is de entree voor vaders op 15 juni gratis. De andere gezinsleden betalen het reguliere entreetarief voor het Familiepark.

Op 14 en 15 juni vindt op Landgoed Nienoord ook de Dagblad van het Noorden ZomerFair plaats.

Praktische informatie scheerfeest:

 

Datum | 15 juni 2014

Tijd | 11:00-16:00 uur

Plaats | Familiepark Nienoord

www.landgoednienoord.nl

 

Voor meer informatie over “de Scheperij”:

Mike van der Most

[email protected]/06-25377633

www.descheperij.nl

Back to top button