FOTO’S: Pinksterweekend Leek 2014

LEEK – Vrijdagmiddag om 15:00 uur ging de kermis in Leek open. Al snel was het erg druk in de verschillende attracties. Later op de dag was er op het evenementen terrein tegenover de Rabobank muziek dat gemixt werd door een DJ van Qmusic.

En in de andere tent draaide DJ Olaf verschillende platen, hij werd opgevolgd door Diep Triest. Om 22:30 uur ging er op de kruising bij de Albert Heijn net als voorgaande jaren weer mooi vuurwerk de lucht in. Bij Podium Nienoord was vrijdagavond het decor van de 1e avond Flinke Pink. Het, sinds vorig jaar op vrijdagavond, vaste thema 90’s bleek wederom een schot in de roos.

De deejay’s Mark Mozes en Wietze Eekhof wisten het in grote getale opgekomen publiek uitstekend te vermaken met de grootste hits en beste dansplaten uit het laatste decennium van de 20e eeuw. Flinke Pink is ook nog zaterdagavond (Black edition), zondagmiddag en –avond (White edition) en maandag overdag (Live edition). Meer info: www.flinkepink.nl.

De foto’s vanaf het hele Pinksterweekend vind u op de bestelpagina, dus voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button