JTV Leek presenteert zich op Leekster Pinkstermarkt

LEEK – Tijdens de vele festiviteiten van de Pinkstermarkt konden ook de Leekster sportverenigingen zich aan het publiek presenteren, in samenwerking met Sportcentrum Leek.

Op het kermisterrein aan de Tip in Leek hebben een aantal jongens van JTV Leek aan laten zien dat het jongensturnen in Leek de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt.  Op de tumblingbaan laten ze ingewikkelde capriolen zien en ook op de paddenstoel draaien de jongens zonder moeite hun rondjes. Hier zitten dan ook inmiddels heel wat trainingsuren in, maar het resultaat mag er zijn.

Nu het wedstrijdseizoen succesvol is afgesloten kunnen de jongens zich gaan opmaken voor het volgend seizoen. Er komt dan ook weer plaats voor nieuwe aanmeldingen, zowel voor de jongensgym, het freerunnen als ook het jongensturnen.

Meer informatie over JTV Leek is te vinden op www.jtvleek.nl

 

Back to top button