Midzomeravondconcert bij Museum Nienoord

LEEK – Zondag 22 juni om 20.00 uur vindt er een bijzonder midzomeravondconcert plaats in de historische ambiance van de balzaal van borg Nienoord. De familie Brouns uit Leek geeft een uniek midzomeravondconcert met een Franse (in-) Slag.

Het programma voor de pauze zal bestaan uit werken van Duvernoy, Ganne en Koechlin. Na de pauze brengen zij het iets lichtere Franse repertoire ten gehore. Het voorprogramma wordt verzorgd door Koor Archibaldus met Franse muziek van 1600 tot nu.

De familie bestaat uit Brenda Brouns op viool en haar ouders Frank Brouns op hoorn en Marja Tiggelman op piano. Brenda Brouns (23 jaar) studeerde vorig jaar af aan het Prins Claus Conservatorium met het hoofdvak viool. Momenteel volgt zij een masterstudie orkestspel aan de Universiteit van Götenburg in Zweden. Frank Brounsis solo hoornist van het Noord Nederlands Orkest en docent hoorn aan het Prins Claus conservatorium. Marja Tiggelman is pianodocente en koordirigente van o.a. Koor Archibaldus.

 

Brenda keert maar een paar keer per jaar terug naar Nederland, dus mis deze kans niet om de hele familie Brouns te horen spelen in de intieme setting van Museum Nienoord! Kaartjes kosten €10,- en zijn te reserveren via het telefoonnummer 0594-512260 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Back to top button