Huldiging jeugdkampioenen en geslaagde familiedag VEV’67

LEEK – Zaterdag 14 juni op de jaarlijkse familiedag van VEV’67 zijn alle jeugdkampioenen gehuldigd, gevolgd door een geslaagde familiedag.

 

De jaarlijkse familiedag bij VEV’67 was ook dit jaar weer een geslaagd evenement. De dag begon met de huldiging van alle jeugdkampioen met een rondrit door Leek en Tolbert. Alle jeugdkampioens elftallen( F1,2,3,5 & E2,4,5) namens plaats op de versierde vrachtwagen van sponsor Vroegindewey Transport. Bij terugkomst kregen alle spelers in de kantine op sportpark Oostindie een medaille uitgereikt, hierna volgde een voetbalclinic voor alle F,E,D,C  voetballers, die werd afgesloten met de traditionele penalty bokaal. Vervolgens stond het mixtoernooi op het programma, waaraan vele spelers, ouders en vrijwillgers aan deel namen, waarbij plezier en sfeer voorop stonden. ’s Avonds  werden de kampioens senioren elftallen (2e, 3e en 35+) gehuldigd. De dag werd afgesloten met een mini 90’s music feest verzorgd door Mark en Remko Mozes, wat door ging tot in de late uurtjes. De gehele dag werd de catering verzorgd door Perron 16 uit Leek.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

 

 

   .
Back to top button