Hoofdsponsor KV Sparta in de spotlight

ZEVENHUIZEN – Afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse barbecue was het moment om onze aftredende commissieleden en trainer/coaches te bedanken voor hun inzet voor de vereniging en om deze vrijwilligers in de spotlight te zetten. Hierbij was ook de hoofdsponsor van KV Sparta aanwezig.

Arjan en Gerard Brink van Installatiebedrijf Gebr. Brink uit Jonkersvaart zijn sinds 2010 de hoofdsponsor van de korfbalvereniging uit Zevenhuizen. Twee jaar geleden liep het 3 jarig sponsorcontract met toen nog Arjan Brink van Technisch Montagebedrijf uit De Wilp af en tijdens de contractbespreking met Arjan en Gerard Brink, die in 2010 samen zijn gaan werken als Installatiebedrijf Gebr. Brink, hoefden deze jonge en enthousiaste ondernemers niet lang na te denken. Binnen een paar minuten werd al snel duidelijk dat de gebroeders Brink nog niet klaar waren bij Sparta en zeker nog eens vier jaar verbonden wilden blijven aan KV Sparta. Dit betekende dat Sparta onder andere de selectie in nieuwe tenue’s kon steken en zich met de hoofdmacht als de “Gebr. Brink-formatie” op kon werken naar zowel de eerste klasse in de zaal en op het veld.

Deze inzet voor de vereniging wilde het bestuur en sponsorcommisie niet onopgemerkt voorbij laten gaan en bedankte de hoofdsponsor dan ook middels een leuke attentie in de vorm van een paspop met daarop het wedstrijdshirt van KV Sparta. Daarnaast kregen de gebroeders Brink ook het zwarte uitshirt van Sparta met nog een drietal foto’s ingelijst, waarop de selectie samen met de hoofdsponsor te zien is. Door de voorzitter werden de hoofdsponsor en vertrekkende vrijwilligers bedankt voor hun inzet en steun voor de korfbalvereniging uit Zevenhuizen.

Back to top button