Primeur: beleef je woning in 3D bij start verkoop Roosdom Tijhuis in Leek!

LEEK – Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis start zaterdag 28 maart 2015, tijdens de nieuwbouwbeurs bij de gemeente Leek, de verkoop van 14 complete huizen op de mooiste plek in plan Oostindie te Leek. Aan de Dobbe en het Brandpark hebben de huizen prachtig uitzicht op water en groen.

In samenwerking met BPD heeft Roosdom Tijhuis aan de Dobbe en de Brandparken 6 rijwoningen type Dobbe XL en 8 twee-onder-een-kapwoningen type Vivere XL ontwikkeld. Deze grote woningen zijn onder architectuur ontworpen in Oudhollandse stijl en ze worden compleet aangeboden inclusief Siematic keuken, sanitair en berging. De opvallende tuitgevels en de warme gevelsteenkleuren geven de woningen een rijke uitstraling. Het mooie uitzicht aan de voorzijde op veel ruimte, groen en water geeft deze huizen extra kwaliteit. De koopsom van de woningen is voor de rijwoningen type Dobbe XL: vanaf € 169.900 von en twee-onder-een-kapwoningen type Vivere XL: vanaf € 219.900 von.

Primeur: beleef uw toekomstige woning in virtual reality

Als klantgerichte onderneming wil Roosdom Tijhuis klanten optimaal bedienen. Daarom is er veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van de Identis woonconfigurator. Op 28 maart 2015 wordt deze officieel gelanceerd en voor de eerste maal ingezet bij de verkoop van woningen in het nieuwbouwproject Oostindie in Leek.

Woning in 3-D

De Identis woonconfigurator is een 3D-tool die veel mogelijkheden biedt. Klanten worden in een visuele omgeving op een gebruiksvriendelijke manier meegenomen in het verkooptraject. De woonconfigurator geeft niet alleen de gebruikelijke informatie voor de aankoop van een woning, maar toont ook driedimensionale beelden. Voor de klant is het prettig om te zien hoe bepaalde keuzes in werkelijkheid uitpakken. Wat is het effect van een erker of uitbouw? Hoe kan ik de woning het beste indelen? Met de woonconfigurator kun je de realiteit levensecht nabootsen. Er wordt gebruik gemaakt van de Oculus Rift, een virtual reality bril. Daardoor kun je de woning van binnen en buiten ervaren zoals het er daadwerkelijk uit komt te zien, zonder dat er één steen is gelegd. Het zorgt voor ruimtelijk inzicht en daarmee voor de juiste beleving. Met de bril op waan je je echt in je toekomstige woning en leefomgeving. Dat maakt het heel tastbaar.

Start verkoop 28 maart

Mis de start verkoop niet en kom 28 maart naar het gemeentehuis in Leek aan de Tolberterstraat 66 in Leek. Je bent hartelijk welkom van 11.00 tot 15.00 uur! Meer informatie is ook verkrijgbaar bij de verkopende makelaar Nieuwbouwgroningen.nl of kijk op www.roosdomtijhuis.nl.

   
Back to top button