Sparta Zevenhuizen huldigt kampioenen

ZEVENHUIZEN – Afgelopen zaterdag tijdens de Sparta familiedag werden de kampioenen van seizoen 2013-2014 gehuldigd. Drie teams werden kampioen, en daarmee werden vijf kampioenschappen binnen gehaald.

Allereerst Sparta F1 dat afgelopen voorjaar het kampioenschap binnen wist te halen. De jongste pupillen kregen voor deze prestatie een medaille en een diploma. Sparta E2 wist twee maal kampioen te worden, te weten in het najaar van 2013 en in de zaal. Voor deze dubbel kregen de vier meiden een beker en diploma. Het vlaggenschip van Sparta dat op het veld en in de zaal de eerste plaats wist te bemachtigen werd ook niet vergeten. De spelers en staf van Sparta 1 kregen voor hun prestatie ook een beker. Met deze familiedag sloot Sparta een mooi seizoen af. Volgend weekend gaan er nog een grote groep leden op korfbalkamp waarna de vakantie echt kan beginnen. Begin augustus zullen de eerste activiteiten alweer op de Sparta velden plaats vinden.

Back to top button