Classic motor & bromfiets beurs Sportcentrum Leek

LEEK – Het aantal inschrijvingen voor de 2e Classic motor & bromfiets beurs die wordt gehouden op zaterdag 21 en zondag 22 maart in Sportcentrum Leek is succesvol. Twee hallen vol met alles wat met bromfietsen en motoren te maken heeft.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, accessoires, gereedschap en uiteraard ook jaren ’50, t/m ’80 spullen. Motoren van begin vorige eeuw tot en met de jaren ’80 met merken als Kreidler, BMW, Harley Davidson, Maico, Norton  en nog vele andere merken zijn op de beurs. Ook een mooie groep racemotoren in diverse kwalificaties zijn staan op de beurs. Waaronder ook zijspannen enz. Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet. Merken  als Zundap, Testi, Puch, Berini, en vele andere merken zullen volop te zien zijn. En natuurlijk worden er motorfietsen en bromfietsen te koop aangeboden. Een bijzondere stand met crossmotoren uit de jaren ’60 is er. De eigenaren zijn aanwezig om de bezoekers te laten zien aan de hand van beelden hoe er mee gereden werd.

Een van de bijzondere motoren die tentoongesteld wordt is een Harley – Davidson uit 1915. De motor is in 1915 nieuw in Engeland geleverd en een paar jaar geleden naar Nederland gekomen. Gert Holmerma uit Marum  is de tweede eigenaar. En de motor is in een zeer goede staat en er worden nog veel ritten mee gereden in binnen en buitenland.

Een beurs die voor de tweede keer gehouden wordt. Waar sfeer en gezelligheid voorop staat. En uiteraard de kwaliteit en diversiteit van de motoren en bromfietsen belangrijk is.

Op de twee beursdagen is er live muziek aanwezig. Kortom er valt van alles te beleven op de 2e Classic motor – bromfiets beurs in Leek.  Inschrijven is nog mogelijk via het inschrijfformulier op  onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl of opvragen per telefoon 0594-512040 Sportcentrum Leek. Ook kunt u per mail inschrijven: [email protected] Meer dan 6000 m2 gevuld met van alles op motor en bromfiets gebied.

De openingstijden zijn op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart van 10:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie elders op deze website.

   
Back to top button