Adonis Leek op NK Acrogym

ROTTERDAM/LEEK – Afgelopen zaterdag werd in Ahoy, Rotterdam, de landelijke finale gehouden voor Acrogym teams in de C-lijn. Een team van Adonis Leek mocht hieraan meedoen.

Riëtte Sikkema, Ilse Bakker en Lisanne Feenstra zetten twee mooie oefeningen neer in een super-spannende wedstrijd, waarin de scores vaak dicht bij elkaar lagen. Hun Balans oefening werd beloond met een 25,250, terwijl hun Tempo oefening daar maar nét onder scoorde met 25,150. Hoewel de dames met deze keurige scores helaas niet op het podium belandden, behoren ze met hun plaatsing voor dit NK wel tot de top van Nederland. Adonis traint op woensdagen en zaterdagen in de Rodenburghal in Leek. Nieuwe gymnasten zijn altijd welkom.

Op de foto het trio van Adonis Leek : Riëtte Sikkema, Ilse Bakker en Lisanne Feenstra

Back to top button